Vijesti

Dobrovolјno darivanje krvi i „Dan otvorenih vrata“ u kasarni „Vojvoda Radomir Putnik“ u Doboju


Komanda logistike je u saradnji sa artilјerijskim batalјonom 6.pbr u kasarni „Vojvoda Radomir Putnik“ u Doboju, dana 28.11.2019. godine organizovala i realizovala aktivnost „Dani otvorenih vrata“ povodom obilјežavanja 1.decembra - Dana OS BiH.

Kasarnu su posjetili učenici i nastavnici osnovnih škola „Dositej Obradović“, „Sveti Sava“ i „Vuk Karadžić“, učenici i profesori srednjih škola Gimnazije, Medicinske škole i srednjoškolskog centra iz Doboja, kao i studenti i profesori Saobraćajnog fakulteta i „Pavlović univerziteta“ iz Doboja.

Za učenike srednjih škola i studente izvršena je prezentacija vojnog poziva, nakon toga je prezentovan informativni brifing o životu, radu i zadacima pripadnika Komande logistike i artilјerijskog batalјona kao i taktičko-tehnički zbor na poligonu u krugu kasarne gdje su se posjetioci upoznali sa naoružanjem OS BiH sa kojima raspolaže Komanda logistike i Artilјerijski batalјon 6.pbr.

U sklopu aktivnosti „Dani otvorenih vrata“, u saradnji sa bolnicom „Sveti apostol Luka“ u Doboju, organizovano je i dobrovolјno davanje krvi pripadnika OS BiH, učenika srednjih škola i studenata.

9 FOTO GALERIJA