Vijesti

Posjeta komandanta KP OS BiH i zamjenika komandanta KP za operacije i resurse KL i RzOiUMiMES/GLB


Komandu logistike i RzOiUMiMES dana 14.februara 2024. godine posjetili su novoimenovani: komandant KP OS BiH generalmajor Zdravko Rezo i zamjenici za operacije i resurse brigadir dr. Jasmin Čajić i brigadnigeneral Radovan Jović

Na lokaciji „3.maj“ delegaciju je dočekao VD Upravnika RzOiUMiMES major Nemanja Lalović sa starešinama uz prisustvo komandanta Komande logistike brigadira Ernesa Helega, i isti je održao informativni brifing o zadatcima i aktivnostima koji se realizuju u RzOiUMiMES, poslije brifinga delegacija je posjetila sekciju za ispitivanje pogonskih goriva u municiji u RzOiU MiMES gdje ih je sa poslovima u sekciji upoznao kapetan Namir Halilović.

Na lokaciji „Vojvoda Radomir Putnik“ u Komandi logistike delegaciju je dočekao komandant Komande logistike brigadir Ernes Heleg uz prisustvo NŠ KL sa PNŠ, NCKK sa načelnicima sekcija, načelnici sekcija iz CMM.

Informativni brifing o obimnosti zadataka i aktivnosti koje realizuje Komanda logistike kao i o problemima sa kojima se susreće u radu realizovao je u Komandi logistike komandant brigadir Ernes Heleg.

9 FOTO GALERIJA