Vijesti

Štabna kontrola u KL od strane KP OS BiH


Tim starješina Komande za podršku OS BiH, 27. marta 2024.godine na lokaciji „Vojvoda Radomir Putnik“ Doboj izvršio je štabnu kontrolu u komandi logistike. Nakon dočeka i predaje raporta vođi tima Komande za podršku OS BiH brigadnom generalu Radovanu Joviću za realizaciju štabne kontrole, informativni brifing o stanju i aktivnostima u jedinici održao je načelnik štaba komande logistike pukovnik Darko Jelić.

Zamjenik komandanta KP za resurse ujedno vođa tima brigadni general Radovan Jović je iznio koji je cilj štabne kontrole i izdao zadatke za rad. Nakon uvodnog brifinga starešine štaba komande za podršku su po svojim elementima izvršile kontrolu rada u jedinici uz prisustvo starešina štaba komande logistike. Na završnoj analizi štabne kontrole, vođa tima brigadni general Radovan Jović je iznio ocenu da je opšti utisak ispred štaba komande za podršku da je stanje u komandi KL na vrlo visokom nivou, da KL veoma kvalitetno izvršava svoju misiju i postaljene zadatke, te zahvalio se Načelniku štaba komande logistike pukovniku Darku Jeliću i starešinama Komande logistike na pomoći prilikom realizacije kontrole.

Načelnik štaba komande logistike pukovnik Darko Jelić se zahvalio starešinama iz tima za kontrolu iz komande za podršku na pomoći i smjernicama za olakšanje daljnjeg rada starešina komande logistike.

6 FOTO GALERIJA