Vijesti

Polaznici Štabnog kursa za podoficire Oružanih snaga BiH donirali prigodne poklone Humanitarnom udruženju “Sreća za sve” Travnik


Polaznici Štabnog kursa za podoficire i instruktori podoficirskih kurseva Centra za profesionalni razvoj su dana 18.11.2021.godine realizovali posjetu Humanitarnom udruženju “Sreća za sve” Travnik, kojom prilikom su donirali prigodne poklone prikupljene od vlastitih sredstava.

Članovima udruženja obratio se stariji vodnik I klase Siniša Tintor, koji je istakao da su donaciju prikupili polaznici i instruktori Štabnog kursa za podoficire OS BiH iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, a koji se trenutno nalaze na vojnoj edukaciji u Travniku. U svome obraćanju, predsjednica udruženja Emina Alispahić zahvalila se pripadnicima Oružanih snaga BiH na ovoj donaciji i istakla da Udruženje „Sreća za sve“ ima za cilj da kroz svoj rad i djelovanje pruži podršku djeci s poteškoćama u razvoju, ali i njihovim roditeljima.

Cilj je, kako ističu iz ovog udruženja, poboljšati kvalitet života djeci s poteškoćama u razvoju i uključiti ih u sve sfere života. Ova posjeta pripadnika Oružanih snaga BiH protekla je uz prigodno druženje i razgovor sa članovima udruženja “Sreća za sve”, te još jednom pokazala značaj saradnje sa civilnim strukturama i udruženjima. Članovi udruženja su na društvenim mrežama podijelili radost ove, kako su naveli “neobične posjete” pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i zahvalili se na istoj.

8 FOTO GALERIJA