Vijesti

Promocija vojnog poziva u organizaciji CRT Banja Luka


Dana 26. i 27.03.2019. godine u Srednjoškolskom centru u Prijedoru vršena je promocija vojnog poziva u organizaciji CRT Banja Luka.

Promociju je vršio major Tihomir Pavlović, šef tima, ujedno i oficir za regrutaciju CRT Banja Luka u saradnji sa dvojicom pripadnika iz 1. batalјona 6.pbr iz Prijedora, potporučnikom Ognjenom Došenom i kaplarom Brankom Bjelanom i oficirom za civilno-vojnu saradnju i informisanje KUP-a kapetanom Aleksandrom Zecom.

Shodno ranije dogovorenim terminima, a zbog dosta zainteresovanih učenika, promocija je održana tokom dva dana. Tokom oba dana, promociji je prisustvovalo oko 200 učenika, koji su iskazali zainteresovanost za vojni poziv, kako za vojničke, tako i za starješinske dužnosti.

Prvi dan su promociji vojnog poziva prisustvovali učenici ekonomske i elektro škole, a drugi dan učenici građevinske, medicinske, fizioterapeutski i hemijski tehničari uz prisustvo svojih predavača i pedagoga škole.

Svi zainteresovani su upućeni da se zarad dodatnih informacija, u slučaju potrebe, jave poručniku Došenu u kasarni „Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru i majoru Pavloviću u CRT-u Banja Luka u kasarni „Kozara“. Nakon promocije, major Pavlović se zahvalio pedagogu i nastavnom kadru Srednjoškolskog centra i dogovorio nastavak obostrane saradnje u narednom periodu.

4 FOTO GALERIJA