Vijesti

Duhovna priprema i ispovjest pripadnika 4. pješadisjke brigade, 1. pješadijskog (gardijskog) puka i 4. bataljona logističke podrške OS BiH


U vojnoj kapelici Svetog Mihovila Arkanđela u kasarni „Božan Šmović“ Čapljina, 6. decembra 2023. godine upriličena je adventska duhovna priprema i ispovijest za pripadnike jedinica Oružanh snaga Bosne i Hercegovine (OS BIH) na čelu sa komandantom 4. pješadijske brigade OS BH, brigadirom Zdravkom Rezom.

Pripravu za svetu ispovjed i misu imao je don Tomslav Raič,župni upravitelj župe Domanovći i vojni kapelan. Nakon priprave uslijedila je sveta ispovijest, a ispovjedali su:don Slaven Ćorić župnik župe Blagaj-Buna, don Bernard Marijanović župnik župe Gabela polje,don Ante Jukić župni upravitelj župe Crnač i don Tomslav.Sveto misno slavlje predslavio je don Tomislav uz koncelebraciju don Ante Jukića, a u uvodu se osvrnuo na hrišćansku nadu isčekivanja ponovnog-posljednjeg Hristovog dolaska na svijet ali i onoga svakodnevog dolaska u svetoj misi i sakramentima,u srcima ljudi i porodica. Na adventskoj pripravi, svete ispovijedi i svetoj misi učestvovalo je oko devedeset vojnika, podoficira i oficira.

9 FOTO GALERIJA