Vijesti

Duhovna priprava i ispovijed pripadnika OS BiH 4. pješadijske brigade, 1. pješadijskog puka i 4. bataljona logističke podrške


U Svetištu Kraljice mira u Hrasnom, 14. marta 2024. upriličena je korizmena duhovna priprava i ispovijed za pripadnike Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, 4. pješadijske brigade, 1. pješadijskog puka i 4. batoljona logističke podrške.

Križni put, pripravu za ispovijed i svetu misu imao je don Tomislav Rajič, vojni kapelan u kasarni „Božan Šimović" u Čapljini, a suslavio je don Vinko Raguž, župnik i upravitelj Svetišta Kraljice mira u Hrasnu. Nakon priprave za ispovijed i svete ispovijedi, a pomogli su ispovijedati sveštenici iz susjednih župa, uslijedila je pobožnost križnog puta i sveta misa. Don Tomislav je u prigodnoj propovijedi govorio o važnosti i smislu korizmenog odricanja, koje mora usmjeriti na druge, kako ne bi bilo sebično odricanje nego ono koje čisti srce i vodi do obraćenja. Na korizmenoj pripravi, križnom putu, svetoj ispovijedi i svetoj misi prisustvovalo je oko devedeset vojnika, podoficira  i oficira.

5 FOTO GALERIJA