Vijesti

LOT tim EUFOR-a u Čapljini posjetio 4. pješadijsku brigadu OS BiH


U službenu posjetu na lokaciji kasarne „Božan Šimović“ Čapljina, komandant 4. pješadijske brigade OS BiH, brigadir Zdravko Rezo, 13. februara 2023. godine, primio je novoimenovanog šefa LOT tima u Čapljini, pukovnka Kay Ullmana i njegove saradnike zastavnika Oliver Gartmanna i vodnika Rene Thiela.

Komandant 4.pješadijske brigade OS BiH, brigadir Zdravko Rezo poželio je iskrenu dobrodošlicu pukovniku Kay Ullmanu i njegovom pratećem timu na lokaciju 4.pbr. Tokom posjete razgovarano je o dosadašnjoj saradnji sa LOT timovima u zoni odgovornosti 4.pbr,budućoj saradnji, izazovima, uspjesima na polju saradnje i aktivnostima planiranim za naredni period.

Šef tima se zahvalio brigadiru Rezi na ukazanoj dobrodošlici i prezentiranim informacijama, koje će u budućoj saradnji biti korisne. Komandant 4.pješadijske brigade,brigadir Zdravko Rezo se zahvalio istom na posjeti i poželio mu puno uspjeha u radu, te iskazao uvjerenje uspješne saradnje u budućem periodu i pozvao tim da prisustvuje svim važnim događajima koje realizuje komanda brigade.

5 FOTO GALERIJA