Vijesti

Obilježavanje 8. marta Dana žena u 5. pbr OS BiH


U povodu obilježavanja 8. marta - Međunarodnog dana žena, u Komandi 5.pbr OS BiH na lokaciji kasarne i aerodroma „Dubrave“ Živinice, 7. marta 2018. godine, upriličen je svečani prijem za djelatnice OS BiH raspoređene u komandi 5. pješadijske brigade.

Djelatnice ljepšeg spola primio je načelnik štaba 5.pbr OS BiH pukovnik Goran Branković, čestitavši djelatnicama Međunarodni dan žena, te im poželivši dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i mnogo uspjeha u daljem radu.

U opuštenoj atmosferi, uz prigodan koktel djelatnicama Komande 5.pbr OS BiH uručeni su skromni pokloni, kao mali, ali vrijedan znak pažnje i zahvalnosti za njihov profesionalan i nesebičan rad i zalaganje. Ovim već tradicionalnim obilježavanjem Dana žena, djelatnici brigade žele između ostalog da istinski iskažu i pruže punu podršku kolegicama u njihovim nastojanjima u izvršavanju vojničkih zadataka.

Također, na lokacijama rasporeda jedinica 5.pbr OS BiH, komandanti bataljona, upriličili su prijeme za djelatnice ljepšeg spola raspoređene na lokacijama jedinica.    

8 FOTO GALERIJA