Vijesti

Vaskršnji prijem u kasarni “Vojvoda Stepa Stepanović” u Bijelјini


Vaskrsenje Gospoda Isusa Hrista – Vaskrs i ove godine bio je povod da se u kasarni “Vojvoda Stepa Stepanović” u Bijelјini 14. maja okupe pravoslavni vjernici, pripadnici OS BiH koji sa mjestom prebivališta gravitiraju Bijelјini

Domaćin vaskršnjeg prijema, 3.pješadijski bataljon, povodom proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista – Vaskrsa, otvorenog srca dočekali su i ugostili kolege iz ostalih jedinica OS BiH, kao i drage goste i zvanice iz društvenog i javnog života.

Tom prilikom božanstvenu liturgiju, u crkvi Svetog mučenika kneza Lazara i svih mučenika srpskih, služili su brigadni sveštenik Davor Arnaut i sveštenik bataljona Miroslav Todorović. Nakon liturgije gosti su se sa vojnicima i komandantima okupili oko trpeze lјubavi koja je poslužena u klubu 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH. Komandant kasarne, pukovnik Miroslav Balјak, pozdravio je prisutne goste i zahvalio se gostima što su našli prostor i vrijeme da sa pripadnicima 3.pješadijskog bataljona podjele radost Hristovog vaskrsenja.

Gosti koji su bili prisutni u kasarni “Vojvoda Stepa Stepanović” iskazali su zahvalnost i poštovanje koje im je ukazano od strane pripadnika 3.pb,  a što je u svakom slučaju, rezultat rada i saradnje u proteklom periodu.

3 FOTO GALERIJA