Vijesti

Uspješno realizovan turnir u malom nogometu (FUTSAL) na nivou OS BiH


Na lokaciji kasarne i aerodroma „Dubrave“ Živinice, 17. marta 2022. godine završen je turnir u disciplini „FUTSAL“ na nivou Oružanih snaga BiH.

Turnir je uspješno realizovan u periodu od 14. do 17. marta 2022. godine, a takmičenje je proteklo u fer i korektnoj igri. Titulu najbolje ekipe u disciplini „FUTSAL“, u Oružanim snagama BiH, osvojila je brigade taktičke podrške. Drugo mjesto osvojila je ekipa Komande logistike, dok je treće mjesto osvojila ekipa 5.pbr OS BiH.

Za najboljeg nogometaša i strijelca na turniru proglašen je kaplar Nedžad Hadžić iz ekipe brigade taktičke podrške, a najbolji golman je razvodnik Hasudin Hasanović iz ekipe Komande logistike.

Diplome i pehare za tri prvoplasirane ekipe kao i za najboljeg igrača, golmana i strijelca uručili su načelnik odjeljenja za sport ZŠ OS BiH brigadir Kemal Suljević i načelnik štaba 5.pbr brigadir Sreten Milošević, a takmičenje je završeno obraćanjem brigadira Miloševića postrojenim ekipama u disciplini FUTSAL“ na nivou OS BiH za 2022. godinu.

9 FOTO GALERIJA