Vijesti

Ceremonija uručenja pohvala i nagrada u 5.pbr.


U povodu godišnjice OS BiH, dana: 21.12.2022. godine, na lokaciji kasarne i aerodroma „Dubrave“ Živinice, organizovana je ceremonija uručivanja pohvala i nagrada za pripadnike 5.pbr za postignute rezultate u 2022. godini.

Ovo je bila i jedinstvena prilika da se čestita unaprijeđenim pripadnicima komande 5.pbr u viši čin. Pohvale i nagrade uručio je komandant 5.pbr brigadir Emir Kliko.

U povodu svih ovih lijepih i pozitivnih događaja, prisutnima se obratio brigadir Kliko koji u svom govoru nije krio zadovolјstvo postignutim rezultatima te doprinosu 5.pbr u proteklom periodu.

U nastavku svog govora brigadir Kliko je naglasio da uz činjenicu dobrih ostvarenih rezultata kolektiva uporedo idu i dobri rezultati pojedinaca što je rezultat dodjele današnjih stimulativnih mjera.

Na kraju svog obračanja brigadir Kliko je još jednom čestitao pohvalјenim, nagrađenim i unaprijeđenim, a svim prisutnim predstojeće praznike sa želјom za dobro zdravlјe, profesionalnim razvojem te da i u narednoj godini imamo ovako lijepih priča u 5.pbr i OS BiH.

10 FOTO GALERIJA