Vijesti

Obilјežavanje dana vozača


Povodom svjedskog dana vozača, dana 17.01.2023. godine na lokaciji kasarne i aerodrom „Dubrave“ Živinice priređen je prijem-koktel za vozače motornih vozila u komandi 5.pbr.

Prijemu su prisustvovali komandantovi najbliži saradnici iz komande brigade, predstvnici potčinjenih jedinica sa lokacije kasarne i aerodroma “Dubrave” Živinice, kao i druge zvanice sa pomenute lokacije.

U svom obraćanju, komandant 5.pbr brigadir Emir Kliko, istakao je ulogu, značaj i odgovornost njihovog posla, koji iziskuje pravovremenost, odgovornost i zalaganje prilokom realizacije zadataka.

Zahvalio se prisutnim vozačima na dosadašnjem radu i uloženom trudu i poželio im dobro zdravlјe i sreću za volanom koja u današnje vrijeme je itekako potrebana, obzirom na zadatke i obaveze koje se pred njih postavlјaju.

Vozači m/v na lokaciji kasarna i aerodrom “Dubrave” Živinice, izrazili su zadovolјstvo i zahvalnost komandantu brigadiru Kliki na ukazanoj pažnji i povjerenju koje ima u svoje saradnike, vozače m/v.

Svjesni činjenice i odgovornosti koju nose u obavlјanju poslova vozača, te će u narednom periodu uložiti maksimalne napore da nastave potpuno i pravovremeno da izvršavaju svoje obaveze.

U slavlјeničkoj i opuštenoj atmosveri nastavlјeno je druženje, a brigadir Kliko je uručio prigodne poklone najbolјim vozačima.

3 FOTO GALERIJA