Vijesti

Božićni prijem u kasarni “Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru


U organizaciji 1.pješadijskog batalјona/6.pješadijske brigade OS BiH, 12. januara 2023. godine, na lokaciji kasarne „Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru, upriličen je Božićni prijem za pripadnike Oružanih snaga BiH koji rade na navedenoj lokaciji, te predstavnike civilnih vlasti grada Prijedora i ostalih opština u zoni odgovornosti 1.pješadijskog batalјona/6.pbr.

Na prijemu koji se već sada tradicionalno organizuje u ovoj kasarni, prisustvovali su: komandant 6.pješadijske brigade brigadir Radovan Jović, gradonačelnik grada Prijedor gospodin Slobodan Javor, komandant 3.pješadijskog (Republika Srpska) puka brigadir Sreten Milošević, pripadnici OS BiH iz ostalih jedinica, predstavnici Boračke organizacje Grada Prijedora, predstavnici MUP-a Republike Srpske, predstavnici ostalih civilnih struktura grada Prijedor sa kojim 1.pješadijski batalјon/6.pbr ostvaruje izuzetnu saradnju.

Nesebičnu pomoć pri organizaciji samog prijema pružili su i predstavnici gradske uprave Grada Prijedora, prepoznavši potrebu da se održavaju aktivni kontakti sa pripadnicima OS BiH, a u cilјu unapređenja dosadašnje saradnje i zajedničkih aktivnosti.

U svojstvu domaćina, v.d.komandanta 1/6.pbr pukovnik Dragan Malić, svim prisutnima uputio je riječi dobrodošlice. Prigodnim riječima uz čestitke povodom obilјežavanja Rođenja Gospoda Isusa Hrista - Božića.

Pripremlјenu trpezu blagoslovili su brigadni sveštenik i paroh prijedorski, a prisutni su bili i predstavnici lokalnih medija koji su lokalnoj zajednici poslali pozitivnu sliku sa ovog događaja.

7 FOTO GALERIJA