Vijesti

Posjeta Pomoćnika ministra odbrane BiH za informatiku


Pomoćnik ministra odbrane za informatiku gospodin Belmir Agić, 10.10.2018. godine, posjetio je kasarnu “Miloš Obilić” Pale.

Osim gospodina Agića, u posjeti je bio i brigadir Željko Drljača, načelnik Uprave za komunikacije ZŠ OS BiH, a cilj je bio upoznavanje sa namjenom, smještajnim kapacitetima i trenutnim aktivnostima bataljona veze brTP. Tom prilikom je komandant bataljona veze pukovnik Željko Paradžik sa saradnicima posjetioce upoznao sa aktivnostima i namjenom jedinice, nakon čega su obišli kompletnu lokaciju kasarne „Miloš Obilić“ Pale gdje su posjetioci upoznati sa smještajnim kapacitetima i prostorijama u kojem borave pripadnici bataljona veze brTP.

Na kraju posjete su prezentovana materijalno tehnička sredstva sa kojom jedinica trenutno raspolaže, a realizovan je i obilazak obuke za buduće oficire roda veze koja se trenutno realizuje na lokaciji kasarne.

Po završetku obilaska gosp. Agić i brigadir Drljača, su se zahvalili komandantu bataljona veze na dobrodošlici i prezentaciji sredstava veze sa kojim raspolaže jedinica.