Vijesti

Učesnici takmičenja „Cambrian Patrol“ na prijemu kod komandanta OK OS BiH


Komandant Operativne komande OS BiH generalmajor Dragan Vuković, sa zamjenicima brigadnim generalom Mirsadom Ahmićem i brigadnim generalom Ivicom Jerkićem, 9.11.2017. godine primio je ekipu Oružanih snaga BiH koja je učestvovala na međunarodnom vojnom takmičenju „Cambrian Patrol“, održanom u Velikoj Britaniji u oktobru 2017. godine.

Prijemu su prisustvovali pukovnik Siniša Antelјević, kapetan Sabahudin Gušić i glavni narednik OK OS BiH zastavnik I klase Zoran Kovačević.

Na početku susreta komandant OK OS BiH generalmajor Dragan Vuković čestitao je ekipi na učešću i ostvarenom rezultatu na prestižnom i veoma zahtjevnom vojnom takmičenju. General Vuković je istakao da učešće pripadnika OS BiH na takmičenju „Cambrian Patrol“ predstavlјa jedno veliko iskustvo za OS BiH i da to treba nastaviti i u narednom periodu.

„Mi ćemo sagledati i primijeniti najbolјe opcije za što kvalitetnije pripreme za učešće na ovom takmičenju u 2018. godini“, naglasio je general Vuković.

U razgovoru s članovima ekipe razmijenjena su iskustva tokom pripreme i samog učešća na takmičenju „Cambrian Patrol“. Svi pripadnici ekipe su naglasili da je takmičenje bilo izuzetno zahtjevno i da za njih predstavlјa jedno neprocjenјivo vojničko iskustvo. Svi su izrazili spremnost da se prijave za učešće i naredne godine.

Na kraju susreta pripadnicima ekipe su dodjelјene pohvale za učešće na takmičenju „Cambrian Patrol“.

4 FOTO GALERIJA