Vijesti

Posjeta zamjenika ministra odbrane BiH


Zamjenik ministra odbrane BiH za operacije, gospodin Mijo Krešić, u četvrtak, 22. oktobra 2020. godine, posjetio je Komandu logistike i komandu art.bat/6.pbr na lokaciji „Vojvoda Radomir Putnik“ i Radionicu za održavanje i uništavanje MiMES na lokaciji „3.Maj“ Doboj.

Zamjenika MO BiH dočekao je komandant Komande logistike, brigadir Ernes Heleg, sa užim sastavom starješina štaba Komande logistike i komandant KP OS BiH, generalmajor Marko Stojčić.

Zamjeniku ministra odbrane BiH upriličen je informativni brifing od strane komandanta Komande logisike brigadira Ernesa Helega, te je izvršen obilazak gore pomenutih lokacija, gdje se zamjenik ministra MO BiH upoznao sa stanjem u jedinicama i preduzetim mjerama na lokacijama kao odgovor na trenutnu krizu uzrokovanu virusom COVID-19, kao i sa izazovima i težišnim aktivnostima u pružanju logističke podrške komandama i jedinicama Oružanih snaga BiH.

Gospodin Mijo Krešić je izrazio zadovolјstvo viđenim i prezentovanim, te pohvalio pripadnike Komande logistike za dosadašnje postignute rezultate i zaželio da jedinica i dalјe uspješno rješava postavlјene zadatke.

12 FOTO GALERIJA