Vijesti

Božićni prijem u Centru za profesionalni razvoj u Travniku


Pripadnici pravoslavne vjeroispovjesti u Komandi za obuku i doktrinu /KOiD/ u Travniku, tradicionalno su, 16. januara 2019. godine, pripremili Božićni prijem na kome su ugostili radne kolege pripadnike bošnjačkog i hrvatskog naroda iz KOiD, OS i MO BiH, pripadnike pridruženog tima EUFOR-a, pripadnike opštinskih, policijskih i vjerskih organizacija iz Travnika.

Domaćin svečanosti, načelnik KOiD brigadir Danko Petrušić, zahvalio se prisutnima što su se odazvali pozivu i uveličali Božićni prijem. On je uputio Božićnu čestitku sa želјama da ova godina bude svima uspješna na privatnom i poslovnom planu.

Uz Božićne čestitke, zamjenik načelnika ZŠ OS BiH generalmajor Gojko Knežević, poželio je svima zdravlјe i sreću, te da u ugodnom ambijentu svi zajedno osjete radost Božića, uz tradicionalni pozdrav Mir Božiji, Hristos se rodi!

Nakon molitve, protonamjesnik Dragan Grujić, sveštenik Komande za podršku i protojerej Milorad Milinković, nastojatelј Kancelarije pravoslavnog dušebrižništva u MO i OS BiH, pozdravili su prisutne i blagoslovili svečani ručak.

Tradicionalnom Božićnom ručku, pored navedenih, prisustvovao je i parlamentarni vojni povjerenik gospodin Boško Šilјegović. 

5 FOTO GALERIJA