Vijesti

Božićni prijem u kasarni “ Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru


U organizaciji 1.pješadijskog bataljona, 17. januara 2020. godine, na lokaciji kasarne „Žarko Zgonjanin“ u Prijedoru upriličen je Božićni prijem za pripadnike Oružanih snaga BiH koji rade na navedenoj lokaciji, te predstavnike civilnih vlasti grada Prijedora.

Na prijemu koji se već sada tradicionalno organizuje u ovoj kasarni, prisustvovali su: komandant 6.pbr brigadir Radovan Jović sa saradnicima, komandant 3.pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH, brigadir Milan Radojčić, pripadnici OS BiH iz ostalih jedinica, predstavnici PU Prijedor te gradonačelnik Grada Prijedora gospodin Milenko Đaković sa saradnicima.

Nesebičnu pomoć pri organizaciji samog prijema pružili su i predstavnici gradske uprave Grada Prijedora, prepoznavši potrebu da se održavaju aktivni kontakti sa pripadnicima OS BiH, a u cilju unapređenja dosadašnje saradnje i zajedničkih aktivnosti.

U svojstvu domaćina, komandant 1/6.pbr pukovnik Goran Stokić, svim prisutnima uputio je riječi dobrodošlice. Prigodnim riječima uz čestitke povodom Roždestva Hristovog Božića prisutnima se obratio i gradonačelnik grada Prijedora gospodin Milenko Đaković.

Pripremljenu trpezu blagoslovili su brigadni svećenik i paroh prijedorski, a prisutni su bili i predstavnici lokalnih medija koji su lokalnoj zajednici poslali pozitivnu sliku s ovog događaja.

6 FOTO GALERIJA