Vijesti

Božićni prijem u Centru za osnovnu obuku u Pazariću


U COO u Pazariću, organizovan je tradicionalni Božićni prijem. Ovom prijemu prisustvovali su predstavnici vojnog i civilnog društva.

Uz prigodnu trpezu koju su pripremili pripadnici pravoslavne vjeroispovijesti prisutnima se obratio major Dragomir Bakoč koji je u svojstvu domaćina ovog skupa poželio dobrodošlicu svim prisutnima, uz tradicionalni pozdrav „Mir Božiji, Hristos se rodi“, čestitao je pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti Božić, a ostalim poželio lijep i prijatan boravak na prijemu.

Major Bakoč se zahvalio gostima koji su svojim prisustvom uveličali prijem kao i Parlamentarnom vojnom povjereniku gospodinu Bošku Šiljegoviću koji nije bio u mogućnosti da prisustvuje skupu ali je u telefonskom razgovoru prenio pozdrave i čestitke pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti COO, povodom obilježavanja Božića, a ujedno je svim pripadnicima Središta poželio uspješnu novu godinu.

Ovaj događaj u COO svojim prisustvom je uveličao nastojatelj kancelarije pravoslavnog dušebrižništva u MO BiH protojerej Milorad Milinković i glavni sveštenik u Zajedničkom štabu OS BiH jerej Nemanja Lakić koji su se biranim riječima obratili prisutnima govoreći o važnosti Božića u hrišćanstvu i uzajamnom poštovanju i razumijevanju.

Na kraju su blagoslovili trpezu i čestitali pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti praznike.

7 FOTO GALERIJA