Vijesti

Posjeta parlamentarnog vojnog povjerenika lokaciji „Vojvoda Radomir Putnik“ Doboj


Parlamentarni vojni povjerenik BiH, Boško Šilјegović, brigadni general Mirsad Ahmić i Inspektor Komande za podršku OS BiH pukovnik Branislav Borodenko, 30.06.2021.godine posjetili su pripadnike Komande logistike u kasarni „Vojvoda Radomir Putnik“ Doboj.

Cilј posjete je bio redovan obilazak pripadnika OS BiH i upoznavanje sa trenutnim aktivnostima u jedinici. Pomenutu delegaciju je primio načelnik štaba Komane logistike, pukovnik Anto Klajić koji je tom prilikom održao informativni brifing u kojem je vojnog povjerenika, generala i Inspektor KP OS BiH upoznao sa trenutnim stanjem u jedinici, zadacima, obavezama i izazovima u radu sa kojima se jedinica susreće.

Nakon obilaska lokacije i pripadnika Komande logistike, vojni povjerenik BiH, Boško Šilјegović i brigadni general Mirsad Ahmić izrazili su zadovolјstvo stanjem u jedinici, profesionalnim odnosom u rješavanju zahtjeva koji su dostavlјani prema Komandi logistike od strane Generalnog inspektorata i ako Komandi logistike nema po formaciji Inspektora.

8 FOTO GALERIJA