Vijesti

Posjeta vojnog atašea SR Njemačke lokaciji „Vojvoda Radomir Putnik” u Doboju

U cilјu sagledavanja potrebnih infrastrukturnih radova na termoenergetskim postrojenjima u kasarnama Vojvoda Radomir Putnik” u Doboju i Zaim Imamović u Pazariću, stražarskih kućica na lokacijama „Grabež“ u Bihaću i „Stojkovići“ u Novom Travniku, dana 11.08.2021. godine, vojni ataše SR Nјemačke, pukovnik Kai-Uwe Napel i pukovnikov asistent gospođa Nadine Heydecke, posjetili su lokaciju „Vojvoda Radomir Putnik” u Doboju.

Delegaciju je primio načelnik Centra za materijalni menadžment u Komandi logistike, pukovnik Nihad Đonlagić. Radnom sastanku, ispred MO BiH, prisustvovao je gospodin Mehmed Hrnjić.

Ovom prilikom, pukovnik Nihad Đonlagić, upriličio je informativni brifing kako bi se vojni ataše SR Nјemačke u BiH upoznao sa misijom, strukturom i klјučnim aktivnostima koje se realizuju u Komandi logistike.

Nakon informativnog brifinga oficir za infrastrukturu iz S4/KL izvršio je prezentaciju stanja termoenergetskih postrojenja na predmetnoj lokaciji i neophodne radove na istim.

Gospodin Mehmed Hrnjić je prezentovao radni projekat za priklјučenja kasarne na toplovodnu mrežu toplane u Doboju.

Potom su prisutni na radnom sastanku obišli prostore kasarne radi upoznavanja vojnog atašea SR Nјemačke sa stanjem termoenergetskih postrojenja na lokaciji.

Nakon obilaska predmetne lokacije vojni ataše SR Nјemačke, pukovnik Kai-Uwe Napel obećao je da će Vlada SR Nјemačke donirati sredstva u vrijednosti od 230.000 eura za projekat priklјučenja kasarne „Vojvoda Radomir Putnik” u Doboju na toplovodnu mrežu toplane u Doboju.

Na kraju je pukovnik Kai-Uwe Napel poželio puno sreće u budućem radu i zahvalio se na toplom prijemu.

5 FOTO GALERIJA