Vijesti

Novogodišnji paketići u kasarni „Božan Šimović“Čapljina


U kasarni „Božan Šimović“Čapljina, 13.decembra 2021.godine u saradnji sa komandom EUFOR-a koju je predvodio pukovnik Arpad Toth,za djecu pripadnika OS BiH, održana je svečana podjela novogodišnjih paketića.

Ovom prilikom u ime komandanta 4.pješadijske,pukovnik Mijo Šteko istakao je:“Podjela novogodišnjih paketića  koju organizujemo u sklopu obilježavanja božićnih i novogodišnjih praznika postala je tradicionalna manifestacija koju obilježavamo svake godine.Posebno mi je drago,što smo ove godine uspjeli organizovati podjelu paketića za djecu naših pripadnika  i želim svima dobrodošlicu.“ Čestitajući nastupajuće praznike,pukovnik Šteko zahvalio se pripadnicima EUFOR-a na saradnji u organizaciji pomenute manifestacije.

Zajedničko druženje djece uveličale su  mažuretkinje grada Čapljine. Nakon druženja sa Djeda mrazom koji je uručio poklone,nastavljeno je druženje  koji su uveličali svojim prisustvom pripadnici EUFOR-a ,roditelji djece i određen broj pripadnika OS BiH uz maksimalno poštivanje mjera zaštite od COVID-19.

17 FOTO GALERIJA