Vijesti

LOT tim EUFOR-a posjetio 4. pješadijsku brigadu


U oproštajnu posjetu na lokaciji kasarne „Božan Šimović“ Čapljina, komandant 4. pješadijske brigade OS BiH, brigadir Zdravko Rezo, 21. aprila 2022. godine, primio je odlazećeg šefa LOT tima u Mostaru kapetana Mantavana N. i nastupajućeg šefa LOT tima majora M.Burch.

Svrha posjete LOT tima je primopredaja dužnosti između kapetana Mantavana N. i nastupajućeg majora M.Burch. Tokom posjete razgovarano je o dosadašnjoj dobroj saradnji, uspjesima i aktivnostima planiranim za naredni period.

Komandant 4.pješadijske brigade,brigadir Zdravko Rezo se zahvalio kapetanu Mantavana N. na dosadašnjoj saradnji i poželio mu puno uspjeha u nastavku vojničke karijere, kao i u privatnom životu. Novonastupajućeg majora M.Burch upoznao je sa formacijom i lokacijama rasporeda jedinica brigade, kao i realizovanim aktivnostima u protekloj godini, tekućim i aktivnostima za naredni period, posebno istaknuvši obuku sa EUFOR-om i poželio mu iskrenu dobrodošlicu i iskazao kako očekuje dobru i uspješnu saradnju u budućem radu.

5 FOTO GALERIJA