Vijesti

Misa zadušnica za pokojne iz obitelji pokojnog Borisa Krstića u kapelici Svetog Mihovila Arkanđela u kasarni „Božan Šimović“ u Čapljini


U četvrtak , 28. septembra 2023. godine u kapelici Svetog Mihovila Arkanđela u kasarni „Božana Šimovića“ u Čapljini slavljena je sveta misa zadušnica za pokojne iz obitelji pokojnog Borisa Krstića - pripadnika 4.pješadijske brigade OS BiH tragično nastradalih u prometnoj nesreći u mjestu Buna nadomak Mostara 24. septembra 2022. godine, ujedno je bila i sveta misa uočnica blagdana sv.Mihovila Arkanđela i Sveta ispovjed vjernika. Misi je prisustvovala obitelj Krstić.

Svetu misu zadušnicu, uočnicu sutrašnjeg blagdana i ispovijed vjernika katolika predslavio je don Krešo Puljić, župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije - Dračevo uz koncelaboraciju svećenika don Gordana Božića stolačkog župnika, don Tomislava Rajiča vojnog kapelana u Čapljini i don Ivana Aničića kapelana u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije - Dračevo. Prisutne vjernike su ispovijedali don Krešo Puljić,don Gordan Božić,don Ivan Aničić i vojni kapelan don Tomislav Raič.

Svetoj misi prisustvovali su vojnici, podoficiri i oficiri na čelu sa komandantom 4.pbr, brigadirom Zdravkom Rezom, te predstavnici iz civilnih i policijskih struktura. Prije završnog blagoslova i otpusta vjernika, prigodnim riječima zahvale obratio se vojni kapelan don Tomislav Rajič, koji je potaknuo sve prisutne da odvoje vremena svakoga četvrtka u godini i slave Svetu misu u kapelici Svetog Mihovila Arkanđela u kasarni „Božana Šimovića“ u Čapljini.

7 FOTO GALERIJA