Vijesti

Božićni prijem u kasarni „Bilećki borci“ Bileća


U kasarni „Bilećki borci“ Bileća, dana 11.01.2024. godine organizovan je Božićni prijem za pripadnike jedinice kao i predstavnike civilih struktura u opštini Bileća.

Tim povodom služena je liturgija u hramu „Svetog Vasilija Ostroškog Tvrdoškog Čudotvorca“ nakon čega se prsutnima obratio pukovnik Vladimir Vujović komandant 2.pb, te izrazio zahvalnost i dobrodošlicu predstavnicima opštinskih institucija.

Komandat 2.pb pukovnik, Vladimir Vujović u svom obraćanju osvrnuo se na uspješnu saradnju sa civilnim strukturama vlasti, kako lokalne zajedice, predstavnicima Boračke organizacije opštine Bileća, Crkvenoj opštini Srpske pravoslavne crkve, Elektro Hercegovine, opštine Bileća, kao i predstavnicima MUP-a Republike Srpske.

Božićnom prijemu prisustvovao je načelnik opštine Bileća, gospodin Veselin Vujović i predsjednik Skupštine opštine, gospodin Mate Vujović.

 

U kulturno umjetničkom programu učestvovao je pripadnik 2.pb stv Jovan Bratić, koji je recitovao svoje dvije pjesme „Vapaj“ i „Hercegovka“, učešće su imali i pjevnici iz hrama  „Svetog Vasilija Ostroškog Tvrdoškog Čudotvorca“ Nikolina Bjelica i Nikolaj Šmanja.

4 FOTO GALERIJA