Vijesti

Bajramsko druženje povodom obilјežavanja Kurban-bajrama na lokaciji kasarne „7. muslimanske brigade“ Zenica i ispraćaj Komandanta 1/5.pbr OS BiH


Komandant 1/5.pbr je, povodom obilјežavanja Kurban-bajrama, 26.07.2021. godine, na lokaciji kasarne „7. muslimanske brigade“ Zenica, priredio Bajramsko druženje sa pripadnicima batalјona. Ovom prilikom, je i priređena posjeta od strane vojnog muftije Hadisa ef. Pašalića.

Također, ovo je bila i prilika za ispraćaj komandanta 1/5.pbr OS BiH koji u okviru novih dužnosti u OS BiH odlazi na drugu dužnost. Komandant 1/5. pbr OS BiH, pukovnik Admir Jusupović, u svom prigodnom govoru, čestitao je pripadnicima batalјona Kurban-bajram i zahvalio se na dosadašnjem iskazanom zalaganju u radu te svima zaželio dobro zdravlјe, sreću i uspjeh u porodičnom i profesionalnom životu.

Ovom prilikom, pukovniku Admiru Jusupoviću, uručen je prigodan poklon od strane vojnog muftije Hadisa ef. Pašalića, kao i poklon od komande 1/5.pbr OS BiH koji je uručio major Enis Herić.

5 FOTO GALERIJA