Vijesti

Turnir u malom fudbalu „VIDOVDAN 2023“


Povodom obilježavanja Krsne slave Vojske Republike Srpske, 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH i Spomen-hrama Svetog mučenika kneza Lazara i svih svetih mučenika srpskih, u kasarni „Vojvoda Stepa Stepanović“, 26.06.2023. godine održan je turnir u malom fudbalu „VIDOVDAN 2023“, koji je organizovao 3.pješadijski bataljon stacioniran u Bijeljini.

Kao i prethodnih godina, tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu organizuje se sa ciljem širenja i njegovanja tradicija, razvijanja međuljudskih odnosa i kulture a kao rezultat uspješne saradnje i dobrih odnosa sa lokalnom zajednicom.

Pored ekipa 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH učešće u Vidovdanskom turniru uzele su ekipe MUP Republike Srpske-PU Bijeljina, Vatrogasne jedinice Bijeljina, Kazneno popravnog zavoda Bijeljina i AD „ORAO“.

Diplome i pehare prvoplasiranim ekipama uručio je komandant kasarne „Vojvoda Stepa Stepanović“ pukovnik Miroslav Baljak na ceremoniji zatvaranja turnira, koji se tom prilikom zahvalio ekipama na učešću, dosadašnjoj saradnji i podršci pripadnicima 3.pješadijskog bataljona.

3 FOTO GALERIJA