Vijesti

Dani otvorenih vrata u kasarni „Miralem Jugo“

Dani otvorenih vrata u kasarni „Miralem Jugo“

Domaćin, artiljerijski bataljon 4.pješadijske brigade, organizovao je TT zbor oruđa i oružja sa kojim raspolaže jedinica na pisti kasarne“Miralem Jugo“.

Za osnovce iz O.Š. Vrapčići, O.Š. Potoci, O.Š. Drežnica, O.Š. Mujaga Komadina i O.Š. Zalik  organizovano je takmičenje u streljaštvu iz vazdušne puške.

Učešće i pomoć u organizovanju turnira u streljaštvu za učenike sa prostora Grada Mostara pružilo je Sportsko društvo Zalik sa kojim artiljerijski bataljon ima veoma dobru saradnju.

Pobjednicima su uručene medalje i diplome za postignute rezultate a osnovci su ispraćenu kućama uz vojničku marendu.

Ovom prilikom lokalnim medijima su se obratili komadant artiljerijskog bataljona pukovnik Senad Salihović i glavni narednik bataljona Miroslav Naletilić. Oni su istakli da je cilj manifestacije „Dani otvorenih vrata“, osim obilježavanja Dana OS BiH, i saradnja sa civilnim strukturama, što je u potpunosti ostvareno i kroz ovu današnju manifestaciju.

Lokalna zajednica i lokalni mediji koji su danas boravili u kasarni naglasili su da su proveli jedan interesantan i zanimljiv dan te da će se i ubuduće rado odazivati ovakvim i sličnim manifestacijama, produžavajući dobru saradnju lokalne zajednice sa OS BiH.

4 FOTO GALERIJA